Online reading:

web stats

1 Οκτ 2006

Τελος


Καλο μηνα να εχουμε.
Πηρα μια αποφαση χτες.Θα σταματισω να κλαψομουνιαζω,θα μιλαω οπως γουσταρω,θα εστιασω στις σπουδες μου,στον χορο μου,στην γυμναστικη μου,στους φιλους μου και στην οικογενεια μου.Σε μενα..
Με εχω αφησει τελειως.Εχω να κανω εξετασεις απο περσι τον Μαρτη.Δεν ξερω καν που βρισκομαι,αν ξαναεμφανιστηκε η αρρωστια,αν ειμαι καλα,τι ειναι ο πονος στην πλατη που νιωθω καπου καπου,δεν ξερω σε τι επιπεδα ειναι ο σιδηρος μου.Σκατα.Εχασα ενα νεφρο επειδη φοβομουν να παω να κανω ενα τσεκ απ.Η αρρωστια ομως ειχε κοτσια,βρηκε αδυνατο σημειο και χτυπησε.
Καλα ειμαι και ηλιθια κιολας γιατι καθε στεναχωρια καθε σκεψη καθε προβλημα οτιδηποτε τα βιωνω και δεν ειμαι του σταρχιδισμου.
Τι καθομαι και λεω παλι..!!Συνελθε Ευγενια..Νεο μηνας,νεα αρχη.Αλλος ενας χρονος στην καμπουρα μου σε λιγες μερες και ακομα σκεφτομαι και πραττω σαν 10 χρονων παιδι.Δεν ειναι απαραιτητος κακο αυτο βεβαια,αλλα μερικες φορες τα κανω τοσο μα τοσο σαλατα στην ζωη μου.
Να θελω τοσο πολυ να κανω πραγματα και να τρωω κολληματα.Να με εχει φαει η συνηθεια οποτε καποια πραγματα γινονται μηχανικα.Που πας ρε Καραμητροοοοο??????!!!!
Πριν ενα χρονο ημουν τοσο δυναμικο ατομο ,δεν προλαβαινα ουτε να κλασω (σορυ για την εκφραση) και διαβαζοντας το ημερολογιο μου της προαλλες ολο 'δεν μπορω' 'βαρεθηκα' ημουν και δεν εκανα το παραμικρο να το αλλαξω και ας ειχα φιλους να με ταρακουνανε.Ειμαι ξεροκεφαλη.Εγωιστρια.Δεν θελω να ειμαι λαθος.Δυστηχως ημουν και ειμαι πολλες φορες.Λες και ειχα κλεισει τα αλαρμ της λογικης μου που με προειδοποιουσαν "εισαι μαλακας.αλλαξε το".
Επρεπε να νιωσω μαλακας και ντροπη.Καλα να παθω.Ολα πληρωνονται φιλε ολα.Προσπαθησα να γινω κατι που δεν ειμαι και μου ηρθαν πισω.
Μου αρεσει η αληθεια.Μισω το ψεμα και την υποκρισια.
Μια απο τις αποφασεις μου λοιπον ειναι, να γραφω οσο μπορω συχνοτερα εδω και να τα λεω εξω απο τα δοντια.Για οτι με τσατιζει,για οτι μου γαμαει την ψυχολογια,για την τρελλα της καθημερινοτητας μου.
Εκανα μια λιστα με τι πραγματα θελω να κανω η να εχω κανει μεχρι το τελος του 2006
1)Να δουλεψω ακομα και αν αυτο σημαινει να μετακομισω Αθηνα
2)Να δω απο κοντα τον ανθρωπο που μου εδωσε την αφορμη αυτη γιατο ξεσπασμα και να του δωσω μια τεραστια αγκαλια
3)Να κανω την αξονικη για να μου φυγει η ιδεα
4)Να εχω χασει 7 κιλα (ειμαι 72)
5)Να παω καλα στην σχολη και να μην αφησω κενα.
6)Να κοιταξω τα ματια σου
7)Να κανω αλλες 2 τρυπες στα αυτια:ρ
8)Να ξαναρχισω το γραψιμο που τοσο με λυτρωνει.
9)Να παω στον οφθαλμιατρο
10)Να βρω την αγαπη και τον ερωτα (ακομα ψαχνω,υπαρχει η αδικα κουραζομαι?)
11)Να πραγματοποιησω αλλο ενα ονειρο μου.Να κανω ραδιοφωνο.(Αχχχ)
Θελω μεχρι τα Χριστουγεννα να εχω εκπληρωσει τα παντα και να ειμαι ευτυχισμενη ..

Εχω αφησει εκρεμμοτητες.Η μια πρεπει να ολοκληρωθει γιατι το θελω τοσο.Υπαρχει λανθασμενη εντυπωση και δεν μου το επιτρεπω.Δεν μου αξιζει.

Θελω χρωμα στην ζωη μου.Να ναι κοκκινο πλζ

Του μπι κοντινιουντ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

krata gera kai kalh dunamh sto neo sou ta3idi