Online reading:

web stats

28 Φεβ 2008

Τι εκανα αυτες τις μερες


Δεν εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου μιας και σε λιγο θα πρεπει να παω να κανω μαθημα.

Αυτες οι μερες ειναι φορτωμενες με πολλα πραγματα, με βασικα τις εγγγραφες στα εργαστηρια της σχολής καθώς και στην δουλεια.

Με δυσκολεψε πολυ η ολη διαδικασια των εγγραφων.
Τα περισσοτερα εργαστηρια ηταν απογευμα,με αγχωσε αυτο.Αποφασισα να στειλω mail σε καθηγητες υπευθυνους των μαθηματων αυτών.
Με ηρεμησαν με τις απαντησεις τους.Τα εργαστηρια δεν ειχαν καθοριστει ακομα και πως οι ωρες που φαινοταν στο προγραμμα ηταν απλα εικονικές.
Απο τοτε παρακολουθω καθημερινα το eclass.Μεχρι και σημερα εχουν τακτοποιηθει ολα,πηγα και γραφτηκα σε τρια απο αυτα, αφου τα εργαστηρια πλην ενος (CAM) εχουν και πρωινα ωραρια.Τι καλους καθηγητες που εχω!

Ενιγουεϊς, το ενθαρρυντικο για αυτο το εργαστηριο CAM ειναι οτι πριν απο μια ωρα με πηρε ο εργαστηριακος βοηθος.Καποιο απο τα παιδια στην ομαδα γνωριζοντας το προβλημα με τις ωρες που ειχα,πηγε και το αναφερε στον βοηθο,ο οποιο ςκαι με πηρε τηλεφωνο.Ταυτοχρονα ο κ.Φιλης ,την ωρα που ειχε κανονιστει να κανουμε μαθημα,θελει τελικα να κανει διαλεξη,οποτε ενα ακομα το θετικο στην ολη φαση.
Με πηρε που λετε ο εργαστηριακος βοηθός,μου αναφερε για την διαλεξη και για το οτι εμαθε πως ειχα προβλημα.Του εξηγησα οτι η μονη μερα που μπορω ειναι Παρασκευη και τα πρωινα καθημερινα.Για τα πρωϊνα ειχε προβλημα αλλα για την Παρασκευη το απογευμα οχι,και μου ζητησε να το κουβεντιασω μ ετην υπολοιπη ομαδα.Πηρα μια κοπελα,αλλα δεν την ακουσα θετική επειδη παει φροντηστηριο για τα μαθηματα του Πανεπιστημειου οποτε...
Γενικώς...θα δειξει.

Οσο για το Σαββατοκυριακο και το σεμιναριο λατιν,ολα ηταν εξαιρετικα.
Δύο μερες απολυτης σαλσα και styling,δυο ωρες την ημερα τρελλου κουνηματος και γυμναστικης του καθε μυ του σωματος μας.Αυτη η δραστηριοτητα μας χαλαρωσε και μας δραπετευσε απο τις καθημερινες μας υποχρεωσεις.
Την Κυριακη,μετα το σεμιναριο ειχαμε ισα 2 ωρες ξεκουρασης και μετα θα πηγαιναμε στο παρτυ-κοπη πιτα της σχολής μας οπου ειχαμε το χορευτικο μας.Εκει να δειτε αγχος.Αν θα θυμομαστε τις κινησεις αν θα μετραμε στον σωστο ρυ8μο και αλλα πολλα.

Μπορει να μην πηγε οσο καλα θα περιμεναμε,το κακο ματι βλεπεις,αλλα βγαλαμε τελειες φωτο με τα κοριτσια που συμμετειχαμε στο χορευτικο.
Μιας και δεν ειμασταν ικανοποιημενοι ο δασκαλος μας , μας προτεινε να το ξαναχορεψουμε στον αποκριατικο χορο την αλλη Κυριακη.Δεχτηκαμε ολο χαρα.
Οταν θα γινει αυτο θα ανεβασω και βιντεακι.Προς το παρον θα βρειτε στο youtube μονο κομματια απο τα χορευτικα του Kiki και Eli το εκπληκτικο ζευγαρι που μας μαγεψε στο σεμινάριο,οπως επισης και χορετικα των δασκαλων μας στο "Εκφραση".
Βεβαια εμεις,εγω και ο Χρηστος δλδ, δεν θα μεινουμε μονο σε αυτο το χορευτικο,σκεφτομαστε να κανουμε μια εκπληξουλα.Οχι οχι Ανθουλα δεν θα σου πουμε χεχεχε :ρΘα δεις την Κυριακη στο αποκριατικο ;)

Δεν ανεφερα, οτι αυτο το Σαββατο θα παρουσιασω την Οργανωση και προετοιμασια μιας Αστροπαρατηρησης.Ναι ναι.Δεν μπορω να μιλαω σε τοσο κοσμο αλλα ξερω πολυ καλα αυτο που θα αναπτυξω οποτε και με λιγη βοηθεια απο τον Chris θα τα καταφερω.

Χμ τι αλλο;Πολλα παρα πολλα αλλα πρεπει να κλεισω....με φωναζουν τα παιδια μου για μαθημα.

Ζα σαςςςς θα επανελθω συντομα ;)

1 σχόλιο:

anthi είπε...

Ξέρω τι θα κάνετε :P Μαντεύω δηλαδή!! Στοίχημα ότι είμαι μέσα?! :D