Online reading:

web stats

23 Οκτ 2012

Φθινοπωρινο Πρωϊνο

Καλημέρα απο τα φθινοπωρινά,ομορφα,ρομαντικα  Χανιά!
Από χθες το μεσημερι βρέχει και δεν εχει σταματησει.
Ειδικα στο χωριο που κάνουμε μαθημα εβρεχε "καρεκλες".

Μου αρεσει αυτος ο καιρος.

Βεβαια δεν εχω κανει ακομα τα ψωνια μου και τα τζιν μου επειδη τα ειχα κυριολεκτικα λιωσει τα σουταρα οποτε χρειαζομαι 2 τουλαχιστον.Με βλεπω με καμια φορμα σημερα η κανενα κολαν με κατι καρυ απο πάνω.

Τελικα δεν ειναι ευκολο πραγμα η διατηρηση 3ιων blog ,να τα εχεις ανανεωμενα συνεχεια,να ειναι πρωτοτυπα,να εχουν γραφη ευκολη και κατανοητή.Δεν μιλω για τουτο δω.Εδω τα γραφω οπως μου ερχονται χωρις λογοκρισιες και στολισματα .Αν δεν αρεσει σε καποιους απλα δεν διαβαζουν.
 Η ομορφι ατων φθινοπωρινων χρωμάτων ειναι μαγευτική.Τα μολυβι συννεφα στον ουρανο που αφηνουν ισα ισα μερικες πινελιες ηλιου να διαφευγουν απο τα τελειωματα τους,δινουν αλλά αισθητικη απο τα κτηρια μεχρι και τα πρόσωμα των ανθρωπων.Με το να μην εχουμε βάλει κουρτινες ακομα,δεν μπορουμε να εχουμε διαπλατα ανοιχτα παραθυροφυλλα.Ολα φαινονται και ειναι επικίνδυνο. Παραυτα επειδη βρηκα το χωρο μου οπως σας ειπα,που δεν ειναι αλλος απο το παραθυρο στη κουζινα,παρατηρω τον κοσμο που κυκλοφορει.Οι περισσοτεροι ειναι σκυφτοι,ακεφοι,σαν να σκεφτονται καθως περπατουν.
Να μια ακτινα φωτος.
Μολις μπηκε στο δωμάτιο.
Μοιαζει σαν να ξεγλιστριξε  απο την αγκαλια των συννεφων και βρηκε καταφυγιο στο παγκο που κάθομαι εγω.Δυστυχως οπως ηρθε εφυγε.Τα συννεφα ειναι πολλα.Δεν υπάρχει διαφυγή για την ωρα.
Με τη βροχη παυει να υπάρχει και πολυ κυκλοφορια.Προχθες κανανε ουρες στα φαναρια και τωρα αντε να περασει κανενα μηχανάκι ή κανα δυο αμαξια.
Οι Τριτες και οι Παρασκευες ειναι οι δυσκολοτερες της εβδομαδας.Πολλα παιδια να διδάξεις και να προσεχεις,αρκετη προετοιμασια απο πριν,διορθωσεις,σημειωσεις.

Σημερα εχει και γενέθλια η μανουλα μου!!!
Χρονια Πολλα με υγεια μανουλααααααααααααααααααααααα!!! σμουατςςς!!

Θα της στείλω το δωράκι με τον αντρα μου μαζι με φαγητο το μεσημερι.Εβαλα ολο το πακετο με τα ρεβυθια να μουλιασει και δυο ατομα που ξεκινησαν διατροφη πως να τα φάνε μονα τους;Αλλωστε με το να λείπει και ο μπαμπας στα λουτρά,δεν χρειαζεται να μαγειρευει και εκεινη.
Το κερακι της θα το φυσηξει το Σαββατο μαζι με τις γιορτες των Δημητριδων της οικογενειας που ειναι κανονικα Παρασκευη,αλλα ειπαμε,η Παρασκευη ειναι δυσκολη εργασιακα μέρα.

Ωρα μου να συγυρισω,να κανω λίγη γυμναστική και να ασχοληθω με τα του σχολείου και αν μεινει χρόνος να βάλω επιτελους 4ις συνταγες στο "πι και φι" πο υ το εχω αμελήσει πολυ!

Σας φιλω και να σκεφτεστε θετικά.Αρκετη κακία και αρνητική ενεργεια μας στέλνουν,ας τα διαλύσουμε με χαμογελα και θετική ενέργεια ε;

Φιλουρες τσι Μουρες!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: